Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı kaynarçılarımızın yardımları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın merdivenleri âlâ aydınlatılmalı ve mütenasip işlemaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedili durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belirli bir kıvılcım dayanımı süresine ehil olması veya yangın esnasında yaman geçişini engellemesi üzere standartlara munis olmaları gerekmektedir.

l Duman sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın yahut müstacel kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça çın açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın merdiveni kapısı binaların evgin çıkış bapsı olarak ihtimam gören ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı baplardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Mono blok cisim kuruluşsı karakol sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, münasip fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sabık strüktürlarda ve yangın merdiveni vadiı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” kırsı kâin Yangın Merdiveni Kapısı kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bir sonraki blog makaslamakmızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre yek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page