Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Husus 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Fakat bununla ait uyulması gereken kimi kurallar mevcut. Mesela; bir konstrüksiyonnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına yıldızlı merdiven mimarilmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cihetı sıra, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil özge yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Ivedi çıkış kapıları yapısı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Ankara Yangın Bapsı kabul etmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile yangın kapısı müteallik kaygı ettikleri bütün konular karşı marifet sahibi olabilirler.

Asayiş: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an meydanda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu ihya çalışmalarımız vardır. 

- İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Derece: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Report this wiki page