yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii kapılara en onat fiyatlarla ehil yetişmek sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net kesilme vadiı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak fazla makamı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir tomar olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve oranlı fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı Yangın Kapısı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Düzen konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) asıl amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini engellemek yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedi yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Kanatlar içre usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page